Fødevare testmateriale
Jeg har testet rigtig mange på fødevarer. Både i forbindelse med krydsallergier til pollen, men også regulære fødevareallergier. Mange ved, at de reagerer overfor nogle fødevarer, men ikke hvilke fødevarer de reagerer på. Jeg beder dem om at komme med alt det, de kan finde på at spise og drikke tit eller hver dag. Hver fødevarer i sin plasticpose, så tester jeg det hele igennem. Jeg har selv en masse testposer, af det der kan holde sig, f.eks. nødder frø, melsorter, krydderier m.m. Men der er så mange forskellige slags krydderier, melsorter, nødder, som kommer forskellige steder fra, og det er jo vigtigt at teste det, man har i sit køkken, altså det man selv bruger.
Nogle gange kommer klienterne med flere bærerposer fulde med fødevarer, og så tester jeg det hele igennem. Det klienterne reagerer på lægges i en bunke, og det de ikke reagerer på lægges i en anden bunke. Så får klienterne et overblik over, hvad de reagerer på, og ved hvad de skal holde sig fra, indtil jeg har afbalanceret dem på de ting, som de ikke kan tåle. Resultatet af afbalanceringerne er, at de igen kan tåle at spise og drikke det, de tidligere ikke kunne tåle. 24 timer efter afbalancering af fødevarer, kan man prøve at indtage små mængder af det man før reagerede på, så man kan mærke om det er o.k., altså ingen reaktion på fødevaren, eller om der skal behandles yderligere.